Blog

In vizita la 2activePR

Cladirea in care se afla sediul 2activePR este fermecatoare si cu siguranta plina de povesti: ridicata intr-un stil neoclasic si datand din anii ’30, aceasta a fost readusa la viata de catre Corina Barladeanu, General Manager 2active PR, alaturi de Vlad si Erna Moise de la Edectarte Studio.

Tema amenajarii, asa cum spune Corina, a fost mai mult o stare de spirit, o atmosfera calda, de casa si nu de birou impersonal, dar care sa inspire colectivul dinamic si creativ de la 2activePR. „Cel mai important lucru pentru mine este sa ofer colegilor mei inspiratia de a vedea munca la birou nu ca pe o slujba oarecare, ci ca pe un act creator propriu, in care tot ce iese «din mainile lor»ii reprezinta”, spune aceasta.

Biroul Corinei este departe de imaginea clasica a unui birou directorial: textilele de la Designers Guild, parchetul original sau spectaculoasa lampa Fortuny sunt elementele care alcatuiesc un spatiu scenografic.

Tema acestei amenajari a fost o stare de spirit, o atmosfera calda care sa inspire colectivul de la 2activePR.
Echipa creativa lucreaza la mansarda, intr-un open space unde culorile vesele, dar si sursele de lumina dau o atmosfera tonica. Paleta de culori din sala de sedinte este ceva mai restransa, un lucru firesc pentru un astfel de spatiu.

Eclectarte in vizita la 2activePR

Articol publicat in revista Casa si gradina

Foto: www.2activepr.ro