Despre noi

interior design.

DESPRE NOI

Firma noastra a fost infiintata acum mai bine de 20 de ani, cand artistul plastic Erna Berger Moise a decis inceperea activitatii sale in domeniul amenajarilor interioare. Absolventa a Academiei de Arte Frumoase „Nicolae Grigorescu” si a Colegiului de Arte Textile si Design „Shenkar” din Israel, Erna si-a format identitatea si discursul plastic nonconformist atat de-a lungul anilor de studiu, cat si pe parcursul activitatii sale de creatie.

PROIECTE

Primul proiect de amenajare, „Basilicum”, a venit ca o provocare, acesta fiind un restaurant exclusivist, lucrare de rafinament si avantgarda vizuala. Succesul de care s-a bucurat Basilicum defineste viziunea noastra in ceea ce priveste designul de interior, restaurantul fiind catalogat de criticii de specialitate din UK ca fiind demn de marile capitale europene.

De-a lungul activitatii noastre proiectele s-au diversificat, indreptandu-se atat in zona de amenajari pentru spatii rezidentiale, cat si pentru sedii de firme, spatii publice, clinici private, saloane de frumusete, dar si spatii expozitionale pentru branduri celebre.

FIRMA

Biroul nostru este deschis in permanenta noilor provocari, activand atat in domeniul arhitecturii, cat si in cel al amenajarilor interioare. Echipa noastra este formata dintr-un colectiv tanar si plin de creativitate, ce reuneste atat arhitecti, designeri si ingineri, cat si personal ce manageriaza si urmareste lucrarile de santier.

Fiecare proiect poarta amprenta si semnatura inconfundabila a Ernei Berger Moise, care a reusit, prin lucrarile sale pline de creativitate si expresivitate, sa modeleze perceptia estetica a oamenilor asupra amenajarilor interioare.

Ideile de amenajare propuse au fost imbratisate de romani si straini deopotriva, proiectele fiind personalizate si raspunzand nevoilor si dorintelor fiecarui beneficiar in parte.

COLABORATORI

Reusita proiectelor noastre se datoreaza, de asemenea, si exigentei si profesionalismului cu care tratam fiecare amenajare in parte. Astfel, colaboram cu firme si producatori de prestigiu din Italia, Marea Britanie, Franta, Spania si Israel, acestea fiind brandurile care dicteaza tendintele si calitatea in domeniul designului de elita.

arhitectura, design interior, graphic design, design de produs, Eclectarte
Echipa noastra are o vasta experienta in domeniul proiectarii,realizand cu succes proiecte atat in Bucuresti cat si in tara, incepand cu anul 2003.