Despre noi

interior design.

Artistul plastic Erna Berger Moise este fondatoarea si creatoarea firmei care din anul 1997 si-a aplecat atentia si creativitatea asupra domeniului artistic al amenajarii, ambientarii habituale a multor spatii devenite celebre, iconice in Romania si nu numai. Absolventa a Academiei de Arte Frumoase „Nicolae Grigorescu”, sectia Arte Decorative, Design Textil, studii ce au inceput in Israel la Colegiul de Arte Textile si Design „Shenkar” din Ramat-Gan, unde pe parcursul a patru ani si-a format identitatea si discursul plastic nonconformist, individualist ceea ce o face atat de diferita, recognoscibila in exprimare, pentru ca dupa repatrierea in Romania sa-si incheie studiile in Bucuresti.

 

Primul proiect de amenjare si creare de identitate grafica a venit ca o provocare de exceptie pentru un restaurant exclusivist „Basilicum”, lucrare de avantgarda vizuala cu un declarat caracter artistic pluridisciplinar ce insumeaza conceptualizarea, amenajarea si personalizarea lucrarii cu pictura murala, decorativa de mare minutie si rafinament. Celebritatea acestui spatiu emblematic, apreciat de critici de specialitate din Marea Britanie ca fiind demn de marile capitale europene, a motivat implicarea pasionata si prodigioasa a talentatei artiste in acest domeniu. Au urmat lucrari de amenajare interioara ce s-au diversificat mult deplasandu-se spre variate si incitante zone cum ar fi: spatiile de locuinta rezidentiala, sedii ale unor firme de mare notorietate, gandite ca lucrari manifest, spatii publice diferite, restaurante concept, clinici private, saloane de frumusete, spatii expozitionale pentru branduri celebre. Toate proiectele poarta amprenta si semnatura inconfundabila a artistei ce a reusit prin lucrarile sale de autor pline de creativitate exuberanta, de enuntari vizuale expresive si un limbaj plastic sofisticat sa modeleze perceptia estetica a oamenilor asupra spatiului in care se manifesta, in care traiesc!

 

Clientela care a raspuns provocarii si a imbratisat ideile unice ale Ernei Berger Moise este eterogena, romani si straini deopotriva, tineri cu apetit pentru spatii futuriste, minimaliste sau persoane mature cu gusturi cultivate si pretuire acordata stilurilor devenite clasice. Proiectele sunt si ele unice, irepetabile, mult personalizate pentru fiecare beneficiar, raspunzand dezideratelor diferite ale fiecaruia., dorind sa-i defineasca si sa-i reprezinte, gandite ca lucrari de arta conceptuala si puse in scena cu scrupulozitate pentru perfectiunea detaliilor.

 

Firma noastra astazi este intr-o permanenta deschidere spre noi domenii disciplinare din zona arhitecturala si a amenajarilor de interior. Colectivul nostru tanar, dinamic, plin de creativitate, reuneste arhitecti , ingineri precum si personal ce manageriaza si urmareste cu profesionalism lucrarile de santier. Serviciile oferite de firma noastra conjuga toate domeniile de specialitate: astfel cream proiecte complete de arhitectura si asiguram asistenta pe santier in toate fazele de executie. Atentia, grija pentru detalii, solutii tehnice sunt rezultatul experientei cumulate in timp iar pasiunea abordarii proiectelor este in spiritul respectului pentru clientii nostrii.

 

In zona designului de interior concepem proiecte de amenajari rezidentiale, office, spatii publice, showroom-uri, standuri expozitionale si de asemenea putem oferi consultanta de specialitate.

 

Originalitatea si rafinamentul , eleganta si bunul gust ca si latura artistica dominanta a proiectelor noastre este asigurata si prin selectarea cu multa grija si exigenta a firmelor si producatorilor de prestigiu din Italia , UK, Franta, Spania si Israel cu care colaboram, branduri care dicteaza tot ceea ce este memorabil si notabil in domeniul designului de elita.

arhitectura, design interior, graphic design, design de produs, Eclectarte
Echipa noastra are o vasta experienta in domeniul proiectarii,realizand cu succes proiecte atat in Bucuresti cat si in tara, incepand cu anul 2003.