Blog

Biroul designish din Charles de Gaulle

Biroul designish din Charles de Gaulle: o scenografie creativă, inspirată de spiritul Reginei Maria

By Dana Marin / January 15, 2016 / Arhitectură & Design interior, Birouri, Designeri & arhitecţi români, Interviu

Ce-ar fi daca ai merge la birou in fiecare zi, ca la o piesa de teatru, pentru atmosfera primitoare si designul stylish al spatiului? Orice job serios ar deveni atunci mai creativ, mai relaxat, mai productiv. Iata ca se poate si la noi!

Se afla in Bucuresti si face parte din noul trend al amenajarilor designish. O combinatie de util, frumos, istorie si design contemporan de obiect, sub o identitate cromatica inedita, asa sunt noile spatii de lucru aparute la piata Charles de Gaulle. Cortina se retrage incet, pastrand suspansul, si aflam ca in scena intra noile birouri Regina Maria.

Imaginati-va open-space-ul acestui birou ca o scena de teatru. Paravane mobile antifonate delimiteaza actul I de actul II; zona ospitaliera a bibliotecii si canapelei primeste continuu personaje noi aparute fugitiv in scenele 5, 7, 9 sau 10; lumina cade pe zona de asteptare, unde se infiripa povesti pe fundalul monumental al picturii murale; iar mobilerul atipic contureaza cadre dinamice, spontane.

Acum deschideti ochii si priviti “spectacolul” anului 2015, momentul cand a prins contur acest birou scenografic, foarte contemporan prin finisaje, obiecte de mobilier, paleta cromatica.

Proiect amenajari interioare Eclectarte - clinica Regina Maria Charles de Gaulle

“Corpurile de iluminat sunt o interpretare moderna a unor candelabre pretioase din alte
timpuri,”povesteste echipa Eclectarte.